Selecteer een pagina

Gespecialiseerde excellente borstkanker zorg en borstzorg met de hoogste patiëntwaardering van Nederland

Het Alexander Monro Ziekenhuis is hét eerste gespecialiseerde ziekenhuis voor het diagnosticeren en behandelen van borstkanker, goedaardige borstaandoeningen, erfelijke aanleg, familiair verhoogd risico, screening en vervolgtrajecten vanuit het bevolkingsonderzoek.

Naast de beste medische zorg kenmerken oprechte aandacht, luisteren, vertrouwen en betrokkenheid onze aanpak. Wij nemen ruim de tijd voor u. Met een verwijzing van uw huisarts kunt u meestal snel bij ons terecht. Een afspraak kunt u telefonisch maken via
030 72 10 104. 

Ons ziekenhuis is landelijk toegankelijk en onze zorg wordt vergoed door alle zorgverzekeraars, ook in 2023.

closed all

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ook in 2023 alle borstkanker zorg verzekerd!

Het komt helaas voor dat u in een enkel geval via de klantenservice van de zorgverzekeraar te horen krijgt dat ons ziekenhuis (of een ander ziekenhuis) nog niet gecontracteerd is voor 2022. Dit geeft onnodige onrust en is onjuist. Iedereen kan gewoon bij ons terecht en alle borstkanker zorg is verzekerd bij alle zorgverzekeraars, ongeacht of alle afspraken, vertraagd tgv de Corona, met de zorgverzekeraars al rond zijn. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de vergoeding. Heeft u desondanks toch nog vragen? Stuur gerust een mail naar zorgadministratie@alexandermonro.nl

Wij helpen u graag!

Pink Skin or Hair for Breastcare

Hoe check ik mijn borsten?

KEN JE BORSTEN Awareness Kalender

Waarom kiezen voor het Alexander Monro Ziekenhuis

Gespecialiseerd en excellent


Door onze focus en specialisatie zijn onze experts uiterst bekwaam in het diagnosticeren en behandelen van borstkanker en borstaandoeningen inclusief oncoplastische borstreconstructies.

Expert in second opinions

De beste borstkanker zorg begint met de meest zorgvuldige diagnose. Van alle second opinions die wij in het Alexander Monro Ziekenhuis zien krijgt 12% een andere diagnose en 28% een ander behandelvoorstel.

Snel duidelijkheid & vlotte doorloop

In het Alexander Monro Ziekenhuis werkt iedereen nauw samen in één team, aan één aandoening. Ons multidisciplinaire team bespreekt de patiënten iedere dag. Op deze wijze kunnen wij snel duidelijkheid geven en zorgen voor een vlotte doorloop van het zorgproces. 

Persoonlijke aandacht & gastvrij


Wij vinden het belangrijk dat u zich gezien en gehoord voelt. Alle besluiten over de behandeling en uw wensen bespreken wij samen met u. 
Wij bieden een prettige sfeer binnen een gastvrije omgeving. Wij zijn goed bereikbaar, parkeren kan voor de deur en is gratis.

Ons team

Al onze bevlogen professionals hebben ervoor gekozen om zich te specialiseren in borstkanker. Ons behandelteam bestaat uit oncologisch chirurgen, internist-oncologen, mammaradiologen, radiotherapeut-oncologen, plastisch chirurgen, klinisch genetici, pathologen, anesthesiologen, nucleair geneeskundigen, radiologielaboranten, mammacare-verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten.

Samenwerking

Wij werken nauw samen met academische ziekenhuizen. Met het UMC Utrecht werken wij intensief samen op het gebied van academische medische zorg, wetenschap en innovatie. Op deze manier bieden wij onze patiënten het hele zorgpalet aan. Ook is in 2020 een tweede Alexander Monro locatie geopend: Alexander Monro regio Zuidoost in SJG Weert.

Zeer professionele specialisten en verpleegkundigen, gastvrije ontvangst, omgeving en begeleiding. Zo goed merkbaar dat deze mensen elke dag met borstkanker bezig zijn en dus hun expertise voortdurend aanscherpen en up to date houden. Kortom aan te bevelen aan een ieder!
Anoniem

Patiënt Alexander Monro Ziekenhuis

Laatste nieuws

Hoera! Wij bestaan 10 jaar!

Hoera! Wij bestaan 10 jaar!

Het Alexander Monro Ziekenhuis bestaat 10 jaar! Als landelijk gespecialiseerd ziekenhuis in borstkanker | goedaardige borstaandoeningen | erfelijkheid combineren wij onze unieke visie op...

Een goede klantreis

Een goede klantreis

Een goede klantreis "Alles wat een klant meemaakt in harmonie met elkaar" "Zo goed voor je klanten zorgen, dat ze zich gezien en gehoord voeren vanaf het moment dat ze contact opnemen, totdat ze...

Revolutionaire borstreconstructie

Revolutionaire borstreconstructie

Lichaamseigen weefsel voor natuurlijk gevoel Een volledige borstreconstructie met lichaamseigen weefsel: deze revolutionaire operatietechniek wordt binnenkort hopelijk toegevoegd aan het palet aan...

Een mooie columnreeks; ervaringen van een patiënt en van enkele van onze specialisten. Leest u hier de eerste columns.