Selecteer een pagina

Vacature bij Alexander Monro

Anesthesiemedewerker borstzorg (22,5 uur)

Ben jij een enthousiaste anesthesiemedewerker die opzoek is naar een nieuwe uitdaging, geïnteresseerd is in borstzorg en voldoening haalt uit het aandacht geven aan de patiënt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar kom je te werken

Je komt terecht in een enthousiast en betrokken OK-team. Als anesthesiemedewerker werk je nauw samen met het operatieteam en werk je onder supervisie van de anesthesioloog. Je bent samen verantwoordelijk voor de zorg voor de patiënt op de OK.

Wat zien we graag

Jij verstaat je vak en jouw belangrijkste taak is om ervoor te zorgen dat de patiënt zo comfortabel mogelijk de operatie ondergaat. Als anesthesiemedewerker ben je vóór, tijdens en na de operatie bij de patiënt betrokken. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de kwaliteit van ons ziekenhuis.

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde opleiding NVZ/CZO – anesthesiemedewerker;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep;
 • Je weet van aanpakken en kunt snel schakelen en improviseren;
 • Je bent klantgericht en tactvol;
 • Je beschikt over goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheden;
 • Je bent stressbestendig en flexibel.

Wij zijn wij

Het Alexander Monro Ziekenhuis is hét gespecialiseerde borstziekenhuis, dat op Zorgkaart Nederland wordt beoordeeld met een 9,3. Wij gaan voor de best medische zorg en elke collega handelt en neem beslissingen in het belang van de patiënt. Naast de beste medische zorg kenmerken oprechte aandacht, luisteren, vertrouwen en betrokkenheid onze aanpak.

Wat bieden wij

Als anesthesiemedewerker zit je in een uitdagende functie en een organisatie met zeer gepassioneerde medewerkers. Daarnaast krijg je van ons:

 • Een contract van 22,5 uur per week (maandag, dinsdag en in de even weken op woensdag);
 • Een salaris tussen de € 2798,- en € 4111,- bruto (op basis van 36 uur per week) afhankelijk van je opleiding en ervaring, conform fwg 55 cao Ziekenhuizen;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een 13e maand en reiskostenvergoeding van € 0,08 per km, die met een fiscale regeling aangevuld kan worden tot € 0,19 per km (je kunt gratis voor de deur parkeren);
 • Als werkgever dragen wij 50% bij aan jouw pensioen bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en bieden wij een collectiviteitskorting aan voor de zorgverzekering IZZ.

Enthousiast? Laten we kennismaken!

Wil je dit bevlogen team versterken met jouw inzet? Mail dan je beschikbaarheid, motivatie, CV met pasfoto naar Alma Groothedde (HR Business Partner) via sollicitatie@alexandermonro.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annemarie Peels (Teamhoofd OK) via telefoonnummer: 030 – 2250910.

Vanwege dagelijkse beoordeling, behouden wij het recht de vacature op elk moment te sluiten, zodra wij een passende kandidaat hebben gevonden. Wij werven graag zelf onze kandidaten en zullen niet ingaan op acquisitie door bureaus voor deze vacature.

Plaatsing datum: 1 april 2020

Ken jij iemand voor deze vacature? Deel direct:

Andere vacatures:

MBB’er Radiologie borstzorg (16-32 uur)

MBB'er Radiologie borstzorg (16-32 uur) Ben jij een enthousiaste MBB'er met profiel Radiologie die opzoek is naar een nieuwe uitdaging en op korte termijn beschikbaar is? Dan zoeken wij jou! Waar kom je te werken Je komt terecht in een enthousiast en hecht team aan...

Lees meer

Anesthesiemedewerker borstzorg (9 uur)

Anesthesiemedewerker borstzorg (9 uur) Ben jij een enthousiaste anesthesiemedewerker die opzoek is naar een nieuwe uitdaging, geïnteresseerd is in borstzorg en voldoening haalt uit het aandacht geven aan de patiënt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Waar kom je te werken...

Lees meer

Anesthesiemedewerker borstzorg (oproep)

Anesthesiemedewerker borstzorg (oproep) Ben jij een enthousiaste anesthesiemedewerker die opzoek is naar een nieuwe uitdaging, geïnteresseerd is in borstzorg en voldoening haalt uit het aandacht geven aan de patiënt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Waar kom je te...

Lees meer