Selecteer een pagina

Vacatures bij Alexander Monro Ziekenhuis

Gastvrouw/ Cateringmedewerker (oproepbasis)

Heb jij hart voor onze patiënten, hou je van korte lijnen en werk je graag in een klein, bevlogen team? Dan zoeken wij jou!

Waar kom je te werken
Je komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het Alexander Monro Ziekenhuis is hét eerste gespecialiseerde ziekenhuis voor het diagnosticeren en behandelen van borstkanker, goedaardige borstaandoeningen, erfelijke aanleg, familiair verhoogd risico, screening en vervolgtrajecten vanuit het bevolkingsonderzoek. Wij gaan voor de beste medische zorg en elke collega handelt en neem beslissingen in het belang van en samen met de patiënt. Oprechte aandacht, luisteren, vertrouwen en betrokkenheid kenmerken onze aanpak. Dit zie je ook terug in de manier waarop wij met elkaar willen samenwerken.

Ons ziekenhuis heeft een samenwerkingsverband met het UMC Utrecht met als doel het bieden van de combinatie van hoogwaardige borst(kanker)zorg, benodigde academische zorg, innovatie, opleiding en wetenschappelijk onderzoek.

Je gaat deel uitmaken van het Hospitality Team, bestaande uit gastvrouwen en cateringmedewerkers, allemaal met hart voor de patiënt. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het de patiënt naast de reden van bezoek aan niets ontbreekt door een warm welkom en in te spelen op de behoefte van de patiënt met iets te drinken of eten.

Je teamleider aan het woord
‘Het Hospitality team maakt het verschil in de beleving van de patiënt wanneer zij bij ons komen. De gastvrouw is de eerste en laatste die zij ziet en draagt hieraan bij door de patiënt zo prettig mogelijk te ontvangen en te begeleiden. Onze catering is persoonlijk en wordt met liefde klaargemaakt voor de patiënt, gedurende het wachten of na een operatie. Het is een unieke en belangrijke rol die bijdraagt aan het kleinschalige en specialistische karakter van ons ziekenhuis.’

Wat ga je doen

 • Je wordt ingezet als gastvrouw en cateringmedewerker;
 • Als gastvrouw heb je een diversiteit aan taken. Je begint de dag met het openen van het pand. Je zal de bezoekers welkom heten en de patiënten ontvangen en inschrijven. Hierbij zal je de doorstroming van patiënten met diverse afspraken monitoren. Terwijl je dit doet, draag je er zorg voor dat de ontvangstruimte/lobby opgeruimd en representatief blijft en ondersteun je waar nodig de catering bij het serveren van koffie/thee voor de patiënten. Een belangrijk onderdeel van je functie is het borgen van het logistieke proces rondom de verzending van PA-preparaten. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat het pand weer netjes wordt achtergelaten en afgesloten.
 • Als cateringmedewerker ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken van diverse maaltijden gedurende de dag, niet alleen voor patiënten maar ook (op verzoek) voor collega’s. Je ontvangt de patiënten met een kopje koffie of thee en zorgt ervoor dat de ontvangstruimte netjes blijft. Je hebt verschillende diensten waarbij je de ene keer het ontbijt voor de patiënten zal bereiden en bij de avonddienst het avondeten mag opdienen.
 • Daarnaast ondersteun je op de chemoafdeling en voorziet daar de patiënten van iets te drinken. De werkzaamheden bevinden zich dus niet alleen in de keuken, je hebt ook contact met de patiënten en draagt bij aan het gevoel die wij de patiënten met ons persoonlijke contact willen geven.
 • Verder is het belangrijk dat je over digitale vaardigheden beschikt, zoals voor de computer en de telefoon.

Wie ben jij

 • Je hebt ervaring in de hospitality en het begeleiden van bezoekers is je bekend;
 • Je beschikt over een hoge mate van zelfstandigheid en hebt oog voor detail, je ziet wat er nodig is in de lobby/catering om alles soepel te laten verlopen;
 • Je bent beleefd, empathisch en communicatief vaardig;
 • Je weet gastvrijheid en efficiency goed te combineren;
 • Je werkt hygiënisch en kunt maaltijden bereiden (in het bezit van HACCP certificaat is een pré);
 • Je hebt een passie voor de omgang met mensen en je staat voor het leveren van kwaliteit;
 • Je bent flexibel inzetbaar voor alle diensten (tussen 6.30 en 19.00 uur);
 • Je herkent jezelf in onze kernwaarden (attent, bevlogen, duidelijk, hoogwaardig en slagvaardig).

Wat bieden wij
Allereerst bieden wij een leuk en flexibel team om mee samen te werken! De collega’s ondersteunen elkaar en dat verwachten wij ook van jou. Wij vinden het belangrijk dat je ruimte en de tijd krijgt om aandacht te besteden aan de patiënten.

We bieden een jaarcontract op oproepbasis (0-uren contract) aan. Je salaris is conform FWG 35 cao ziekenhuizen (maximaal € 3.276,- op basis van 36 uur per week) afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden; je bouwt 8,33% vakantietoeslag en eindejaarsuitkering op, er zijn diverse mogelijkheden op fiscale uitruil, zoals aanschaf van een fiets of laptop. Je krijgt een reiskostenvergoeding, je bouwt pensioen op bij PFZW en je hebt naast vakantiedagen ook recht op PLB-uren. Er zijn mogelijkheden op het gebied van opleiding en ontwikkeling. Ons ziekenhuis is gelegen in het mooie Berg en Bosch park, je kunt gratis parkeren voor de deur.

Benieuwd naar je toekomstige werkplek? Bekijk dit filmpje.

Enthousiast? Laten we kennismaken!
Wil je deel uitmaken van ons unieke ziekenhuis en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan z.s.m. je motivatie, CV met pasfoto naar sollicitatie@alexandermonro.nl. Voor vragen  kun je contact opnemen met Jacqueline van Rouwendaal (teamleider hospitality) of met HR: 030–2250910. Een meeloopdag om een goede indruk te krijgen van jouw potentiële nieuwe werkomgeving behoort tot de mogelijkheden. Een verklaring omtrent gedrag en het opvragen van referenties maken standaard deel uit van onze selectieprocedure.

Vanwege dagelijkse beoordeling, behouden wij het recht de vacature op elk moment te sluiten, zodra wij een passende kandidaat hebben gevonden. Wij werven graag zelf onze kandidaten, omdat wij zelf als geen ander weten of iemand bij ons past. We zullen daarom niet ingaan op acquisitie door bureaus voor deze vacature.

 

Ken jij iemand voor deze vacature? Deel direct:

Andere vacatures:

OK assistent (uren in overleg)

OK Assistent (uren in overleg)Heb jij hart voor onze patiënten, hou je van korte lijnen en werk je graag in een klein, bevlogen team? Dan zoeken wij jou! Waar kom je te werken Je komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het Alexander Monro Ziekenhuis is hét...

Lees meer

Anesthesiemedewerker borstzorg (uren in overleg)

Anesthesiemedewerker borstzorg (uren in overleg)Heb jij hart voor onze patiënten, hou je van korte lijnen en werk je graag in een klein, bevlogen team? Dan zoeken wij jou! Waar kom je te werken Je komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het Alexander Monro...

Lees meer

Stagiair(e) Catering (12-16 uur)

Stagiair(e) Catering (12-16 uur)Om ons enthousiaste catering team te ondersteunen, zoeken wij op korte termijn een nieuwe stagiair(e). Stage lopen in het Alexander Monro Ziekenhuis!Je komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het Alexander Monro Ziekenhuis...

Lees meer