Selecteer een pagina

Vacatures bij Alexander Monro Ziekenhuis

HR (meewerk)stage

Ben jij een gedreven student die zich graag wil ontwikkelen op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie? Wij bieden een uitdagende stage in een bijzondere organisatie.

Waar kom je te werken
Wij zijn een uniek, kleinschalig ziekenhuis dat zich volledig richt op borst(kanker)zorg. Ons ontstaan is gebaseerd op de visie dat door specialisatie, focus en bevlogen medewerkers excellente borst(kanker)zorg mogelijk is, met maximale aandacht voor de patiënt. Met ongeveer 150 collega’s streven wij dagelijks naar de beste medische zorg. Wat ons echt onderscheidt, is onze persoonlijke benadering van elke patiënt. We nemen ruim de tijd voor consulten in een warme, huiselijke omgeving waar patiënten én medewerkers zich thuis voelen. We bevinden ons midden in de natuur, want wij geloven in de kracht van een healing environment. Onze aanpak kenmerkt zich door oprechte aandacht, luisteren, vertrouwen en betrokkenheid, principes die ook onze samenwerking onderling bepalen. Dankzij onze korte communicatielijnen leer je snel iedereen kennen, wat werken bij ons extra betekenisvol maakt.

Onze HR-afdeling bestaat uit drie enthousiaste collega’s, onder leiding van een HR Manager. Samen met andere teams (Communicatie & Marketing, ICT, Kwaliteit & Veiligheid, Zorgadministratie, Finance en Juridische zaken) vormen we de Backoffice: een bevlogen team dat zich inzet voor de ondersteuning en optimalisatie van onze organisatie en zorgprofessionals, zodat zij uitblinken in hun vakgebied.

Wat ga je doen
Tijdens deze stage focus je op werving en selectie in de breedste zin. Daarnaast bieden we ruimte om andere HR-thema’s te verkennen, zodat je een compleet beeld krijgt van het HR-vak in een ziekenhuis. Vertel ons waar je interesse ligt, dan kijken wij naar de mogelijkheden.

Op het gebied van recruitment werk je onder andere aan:

 • Het ontwikkelen van een nieuwe ‘werken bij’ website in samenwerking met ons Marketing & Communicatie team.
 • Het verzamelen van content door gesprekken met medewerkers om te ontdekken wat werken bij AMZ zo bijzonder maakt.
 • Het versterken van ons ‘employer brand’ en het verbeteren van onze communicatiekanalen en social media gebruik.
 • Het schrijven van aansprekende vacatureteksten.

Andere focusgebieden kunnen zijn:

 • Onboarding van nieuwe medewerkers.
 • Optimalisatie van de HR gesprekscyclus.
 • Verzuimmanagement en inzetbaarheid.
 • Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E).
 • Functionerings- en beoordelingsbeleid.

Wie ben jij

 • Je zit in het 3e of 4e jaar van je hbo-opleiding in HRM of Marketing & Communicatie.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk en je hebt een vlotte pen.
 • Je neemt verantwoordelijkheid en bent proactief, creatief, enthousiast en een echte aanpakker.
 • Je herkent jezelf in onze kernwaarden: attent, bevlogen, duidelijk, hoogwaardig en slagvaardig.

Wat bieden wij

 • Een meewerkstage met goede begeleiding, voor minimaal 20 weken en 32 uur per week. Indien mogelijk start september 2024.
 • Een stagevergoeding van € 478,- bij een 36-urige werkweek en minimaal 144 uur per studiejaar;
 • Een reiskostenvergoeding indien je geen OV-studentenkaart hebt;
 • Een bijzondere werkplek waarin je werkt in een klein team met enthousiaste collega’s. Er is veel ruimte voor creativiteit. Je kunt indirect bijdragen aan onze excellente zorg. De sfeer is informeel en de lijnen zijn kort. Er zijn volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door trainingen te volgen via onze eigen AMZ Academy en GoodHabitz.
 • Het ziekenhuis is gelegen in het mooie Berg en Bosch park, je kunt gratis parkeren voor de deur;
 • Benieuwd naar je toekomstige werkplek? Bekijk dit filmpje.

Enthousiast? Laten we kennismaken!
Wil je deel uitmaken van ons unieke ziekenhuis en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan z.s.m. je motivatie, CV met pasfoto en je beschikbaarheid naar sollicitatie@alexandermonro.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Alma Groothedde (HR manager) via 030 – 2250910. Een verklaring omtrent gedrag en het opvragen van referenties maken standaard deel uit van onze selectieprocedure.

Vanwege dagelijkse beoordeling, behouden wij het recht de vacature op elk moment te sluiten, zodra wij een passende kandidaat hebben gevonden. Wij werven graag zelf onze kandidaten, omdat wij zelf als geen ander weten of iemand bij ons past. We zullen daarom niet ingaan op acquisitie door bureaus voor deze vacature.

 

 

Ken jij iemand voor deze vacature? Deel direct:

Andere vacatures:

Anesthesiemedewerker (uren in overleg, geen diensten)

Anesthesiemedewerker (uren in overleg, geen diensten)Heb jij hart voor onze patiënten, hou je van korte lijnen en werk je graag in een klein, bevlogen team? Dan zoeken wij jou! Welkom bij het Alexander Monro ZiekenhuisWij zijn een uniek, kleinschalig ziekenhuis dat...

Lees meer

OK Assistent (uren in overleg, geen diensten)

OK Assistent (uren in overleg, geen diensten)Heb jij hart voor onze patiënten, hou je van korte lijnen en werk je graag in een klein, bevlogen team? Dan zoeken wij jou! Welkom bij het Alexander Monro ZiekenhuisWij zijn een uniek, kleinschalig ziekenhuis dat zich...

Lees meer

Financieel & business controller (24 uur)

Financieel & business controller (24 uur)Wil jij een betekenisvolle baan in een uniek ziekenhuis? Hou je van korte lijnen en draag je graag bij aan verbeteringen? Dan zoeken wij jou! Waar kom je te werkenJe komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis: het...

Lees meer

Stagiaire Social Media

Stagiaire Social MediaGaat jouw hart sneller kloppen van alles wat met social media te maken heeft en ben je op zoek naar een unieke stage in een bijzondere organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! De Stichting Breast Care Foundation (BCF) is opgericht om fondsen...

Lees meer

Stagiaire Events

Stagiaire EventsGaat jouw hart sneller kloppen van alles wat met evenementorganisatie te maken heeft en ben je op zoek naar een unieke stage in een bijzondere organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! De Stichting Breast Care Foundation (BCF) is opgericht om fondsen...

Lees meer