In de media

In de media

Persvragen

Voor persvragen aangaande het Alexander Monro Ziekenhuis stuurt u een e-mail naar: communicatie@alexandermonro.nl

Campagne ‘Ken je borsten’ op margriet.nl

Ook Margriet besteedt aandacht aan onze campagne ‘Ken je borsten’. Fijn, want het kan echt niet genoeg benadrukt worden: hoe vroeger borstkanker ontdekt wordt, hoe groter de kans op overleving.

In de spreekkamer van…

In een serie columns volgt online magazine foryou.nl Carla en Bert op hun tocht langs de medisch specialisten in het Alexander Monro Ziekenhuis.

De CosmoQueen Award 2018!

Dit jaar kregen Karin Bloemen en Marjolein de Jong de CosmoQueen Award voor hun inzet voor de Stichting Breast Care Foundation.

‘Zonder wrijving geen glans’

Marjolein de Jong in een interview op foryou.nl: ‘Ik zal niet beweren dat de borstzorg in Nederland niet goed is, maar het kan altijd beter.’

Volgende stap in samenwerking UMC

Chirurgen van het UMC Utrecht hebben voor het eerst UMCU-patiënten met borstkanker geopereerd in het Alexander Monro Ziekenhuis in Bilthoven. De operaties zijn de volgende stap in de samenwerking tussen de twee ziekenhuizen.

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? info@alexandermonro.nl of 030 225 09 10

Onze gespecialiseerde zorg wordt vergoed vanuit uw basiszorgverzekering.

 

Laatste nieuws

Innovatie poli van start

Sinds december 2018 is in het Alexander Monro Ziekenhuis, in samenwerking met het UMC Utrecht, de innovatie poli gestart. Op de innovatie poli krijgen patiënten informatie over wetenschappelijk onderzoek en het nut daarvan. De poli is opgericht omdat het Alexander...