Selecteer een pagina

Vacature bij Alexander Monro

MBB’er Radiologie borstzorg (16-32 uur)

Ben jij een enthousiaste MBB’er met profiel Radiologie die opzoek is naar een nieuwe uitdaging en op korte termijn beschikbaar is? Dan zoeken wij jou!

Waar kom je te werken

Je komt terecht in een enthousiast en hecht team aan professionals, waarbij je nauw samenwerkt met radiologen en overige medische specialisten. Binnen de afdeling Diagnostiek wordt bij de Radiologie gewerkt met een 3 Tesla MRI, twee digitale Mammograaf toestellen met Tomosynthese en Tomogeleide biopsie, echografie en digitale bucky-apparatuur. Bij Nucleaire Geneeskunde wordt gewerkt met een Siemens Symbia dubbelkopsgammacamera. Al deze apparatuur is gericht op het onderzoeken van borstaandoeningen bij vrouwen en mannen. Het ervaren diagnostisch team werkt onderling nauw samen en verricht alle voorkomende diagnostische handelingen.

Wat zien we graag

Als MBB’er radiologie ontvang en begeleidt je de patiënt naar de onderzoek(en) en assisteer je de radioloog bij de echo-mamma en eventuele puncties. Je kunt zelfstandig een mammografie en tomogeleide biopsie uitvoeren en houdt daarnaast de gegevens bij in het elektronische patiëntendossier.

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde opleiding radiodiagnostisch laborant / MBRT;
 • Aandachtsgebied mammografie met aantoonbare ervaring;
 • Ervaring met MRI onderzoeken is een pré;
 • Je hebt kennis van een EPD en bij voorkeur HIX;
 • Je hebt een collegiale, flexibele instelling en bent stressbestendig;
 • Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid en oplossingsgerichtheid.

Wie zijn wij

Het Alexander Monro Ziekenhuis is hét gespecialiseerde borstziekenhuis, dat op Zorgkaart Nederland wordt beoordeeld met een 9,3. Wij gaan voor de best medische zorg en elke collega handelt en neem beslissingen in het belang van de patiënt. Naast de beste medische zorg kenmerken oprechte aandacht, luisteren, vertrouwen en betrokkenheid onze aanpak.

Wat bieden wij

Als MBB’er Radiologie zit je in een uitdagende functie in een professioneel en gedreven team. Daarnaast krijg je van ons:

 • Per direct een uitdagende functie voor 16-32 uur per week;
 • Een salaris tussen de € 2798,- en € 4111,- bruto (op basis van 36 uur per week) afhankelijk van je opleiding en ervaring, conform fwg 55 cao Ziekenhuizen;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een 13e maand en reiskostenvergoeding van € 0,08 per km, die met een fiscale regeling aangevuld kan worden tot € 0,19 per km (je kunt gratis voor de deur parkeren);
 • Als werkgever dragen wij 50% bij aan jouw pensioen bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en bieden wij een collectiviteitskorting aan voor de zorgverzekering IZZ.

Enthousiast? Laten we kennismaken!

Wil je dit bevlogen team versterken met jouw inzet? Mail dan je beschikbaarheid, motivatie, CV met pasfoto naar Alma Groothedde (HR Business Partner) via sollicitatie@alexandermonro.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van de laboranten via telefoonnummer: 030 – 2250910.

Vanwege dagelijkse beoordeling, behouden wij het recht de vacature op elk moment te sluiten, zodra wij een passende kandidaat hebben gevonden. Wij werven graag zelf onze kandidaten en zullen niet ingaan op acquisitie door bureaus voor deze vacature.

 Plaatsing datum: 21 januari 2020

Ken jij iemand voor deze vacature? Deel direct:

Andere vacatures:

Anesthesiemedewerker borstzorg (oproep)

Anesthesiemedewerker borstzorg (oproep) Ben jij een enthousiaste anesthesiemedewerker die opzoek is naar een nieuwe uitdaging, geïnteresseerd is in borstzorg en voldoening haalt uit het aandacht geven aan de patiënt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Waar kom je te...

Lees meer

Stagiair Marketing & Communicatie borstzorg

Stagiair Marketing & Communicatie borstzorg Ben jij dagelijks actief met Social Media en lijkt het je leuk dit te combineren met Marketing? Volg je een studie Marketing of Communicatie op HBO niveau? En ben je op zoek naar een stage? Kom dan stagelopen in het...

Lees meer