Selecteer een pagina

Vacature bij Alexander Monro

Medisch Beeldvormings en Bestralingsdeskundige
(MBB’er) (24-32 uur)

Heb jij hart voor onze patiënten, hou je van korte lijnen en werk je graag in een klein, bevlogen team? Dan zoeken wij jou!

Waar kom je te werken

Je komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het Alexander Monro Ziekenhuis is hét eerste gespecialiseerde ziekenhuis voor het diagnosticeren en behandelen van borstkanker, goedaardige borstaandoeningen, erfelijke aanleg, familiair verhoogd risico, screening en vervolgtrajecten vanuit het bevolkingsonderzoek. Wij gaan voor de beste medische zorg en elke collega handelt en neem beslissingen in het belang van en samen met de patiënt. Oprechte aandacht, luisteren, vertrouwen en betrokkenheid kenmerken onze aanpak. Dit zie je ook terug in de manier waarop wij met elkaar willen samenwerken.

Ons ziekenhuis heeft een samenwerkingsverband met het UMC Utrecht met als doel het bieden van de combinatie van hoogwaardige borst(kanker)zorg, benodigde academische zorg, innovatie, opleiding en wetenschappelijk onderzoek.

De afdeling Medische Beeldvorming beschikt sindskort over een nieuw en uniek Imaging Center met een MRI, CT scan, gammacamera en bucky. Daarnaast hebben we de beschikking over een hybride OK met de mogelijkheden voor interventie radiologie en een hele nieuwe poliklinische en diagnostische vleugel met twee digitale mammografen, twee echografen en een DEXA.

Ter versterking van ons enthousiaste team laboranten zijn op zoek naar een collega die met name ervaring hebben met CT scan en MRI onderzoeken.

Je teamleider aan het woord

De afdeling radiologie en nucleaire geneeskunde is een gezellige afdeling met een leuk team. We werken samen met 4 radiologen en ongeveer 12 laboranten. Op de CT en MRI doen wij niet alleen onderzoeken voor het Alexander Monro Ziekenhuis maar ook voor L2C. Dit vergroot de diversiteit aan onderzoeken die er gedaan worden.

Wat ga je doen

Het unieke van het werken voor het Alexander Monro Ziekenhuis is dat je werk enerzijds gericht is op het uitvoeren van gespecialiseerde borstonderzoeken waardoor je al snel een verdieping in de oncologische beeldvorming krijgt. Anderzijds werk je op het Imaging Center voor Siemens om onderzoeken voor de andere partijen uit te voeren. Geen dag is hetzelfde!

Naast je dagelijkse werkzaamheden in de patiëntenzorg, laten we je graag meedenken over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Hierbij maken we graag gebruik van jouw creativiteit en veranderingsbereidheid.  Wij zijn zeer betrokken bij onze patiënten doelgroep en vinden het belangrijk dat jij dat ook bent. Collegialiteit, verbondenheid en betrokkenheid typeert onze afdeling Medische Beeldvorming. Ook goed om te weten: Als MBB’er  heb je bij ons geen nacht-, weekend- of bereikbaarheidsdiensten.

Wie ben jij

Gezien de huidige samenstelling van het team zoeken wij collega’s die met name ervaring hebben met MRI en CT onderzoeken. In de basis:

  • Heb je een afgeronde opleiding radiodiagnostisch laborant (of het MBRT-diploma);
  • Heb je ervaring met MRI en CT onderzoeken;
  • Weet je hoe je patiënten informeert en begeleidt over hoe de verschillende onderzoeken verlopen;
  • Ben je sociaal, empathisch en communicatief vaardig;
  • Houd je van afwisseling in je werk;
  • Neem je initiatief, zie je verbetermogelijkheden in je werk en vind je het leuk om hier zelf een actieve rol in te vervullen;
  • Heb je passie om te werken in de zorg en je staat voor het leveren van kwaliteit;
  • Beschik je over een hoge mate van zelfstandigheid en oplossingsgerichtheid.

Wat bieden wij

We bieden uitdagend en betekenisvol werk, waarbij je echt het verschil kunt maken voor de patiënt. Je komt te werken in een goed functionerend multidisciplinair team, de lijnen zijn kort en persoonlijk. Je collega’s zijn bereid een stapje harder te lopen, voor de patiënt en voor elkaar. Er is veel ruimte voor eigen inbreng.

We bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast voor 24-32 uur per week (3 -4 dagen) dienstverband.

Je salaris is conform FWG 55 cao ziekenhuizen (maximaal € 4391,- op basis van 36 uur per week) afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden; je bouwt 8,33% vakantietoeslag en eindejaarsuitkering op, er zijn diverse mogelijkheden op fiscale uitruil, zoals aanschaf van een fiets of thuiswerkmiddelen. Je krijgt een reiskostenvergoeding, je bouwt pensioen op bij PFZW en je hebt naast vakantiedagen ook recht op PLB-uren. Er zijn mogelijkheden op het gebied van opleiding en ontwikkeling. Ons ziekenhuis is gelegen in het mooie Berg en Bosch park, je kunt gratis parkeren voor de deur.

Benieuwd naar je toekomstige werkplek? Bekijk dit filmpje.

Enthousiast? Laten we kennismaken!

Wil je deel uitmaken van ons unieke ziekenhuis en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan z.s.m. je motivatie, CV met pasfoto en je beschikbaarheid naar sollicitatie@alexandermonro.nl. Voor vragen  kun je contact opnemen met Annemieke van der Meer (teamleider medische beeldvorming) of met HR: 030 – 2250910. Een meeloopdag om een goede indruk te krijgen van jouw potentiële nieuwe werkomgeving behoort tot de mogelijkheden. Een verklaring omtrent gedrag en het opvragen van referenties maken standaard deel uit van onze selectieprocedure.

Vanwege dagelijkse beoordeling, behouden wij het recht de vacature op elk moment te sluiten, zodra wij een passende kandidaat hebben gevonden. Wij werven graag zelf onze kandidaten en zullen niet ingaan op acquisitie door bureaus voor deze vacature.

Ken jij iemand voor deze vacature? Deel direct:

Andere vacatures:

Nieuw lid Cliëntenraad

​Wil je meedenken en advies geven over de kwaliteit van zorg van het Alexander Monro Ziekenhuis (AMZ)? Heb je zelf ideeën voor verbeteringen? Grijp dan nu je kans. Het Alexander Monro Ziekenhuis is hét eerste gespecialiseerde ziekenhuis voor het diagnosticeren en...

Lees meer

HR Medewerker (20 uur)

Zoek je veelzijdig en betekenisvol werk in een mooie zorgorganisatie? Lees dan snel verder! Waar kom je te werkenJe komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis met ca 150 medewerkers. Het Alexander Monro Ziekenhuis is hèt eerste gespecialiseerde ziekenhuis voor...

Lees meer

Verpleegkundig Specialist in opleiding (32-36 uur)

Wil jij je verder specialiseren in de mammazorg en patiëntgerichte zorg verlenen in een klein, bevlogen team? Dan zoeken wij jou!  Waar kom je te werkenJe komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het Alexander Monro Ziekenhuis is hét eerste gespecialiseerde...

Lees meer

Verpleegkundige (28 uur)

Heb jij hart voor onze patiënten, hou je van korte lijnen en werk je graag in een klein, bevlogen team? Dan zoeken wij jou! Waar kom je te werken Je komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het Alexander Monro Ziekenhuis is hét eerste gespecialiseerde...

Lees meer

Anesthesiemedewerker borstzorg (22,5 uur)

Heb jij hart voor onze patiënten, hou je van korte lijnen en werk je graag in een klein, bevlogen team? Dan zoeken wij jou! Waar kom je te werken Je komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het Alexander Monro Ziekenhuis is hét eerste gespecialiseerde...

Lees meer