Selecteer een pagina

Vacature bij Alexander Monro

Medewerker Marketing en Communicatie (24 uur)

 Heb je een achtergrond in Marketing en Communicatie en ben je op zoek naar een unieke functie in een bijzondere organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Stichting Breast Care Foundation (BCF) is opgericht om fondsen te werven die ten goede komen aan patiënten die borstkanker of andere borstaandoeningen hebben of het risico daarop hebben. De stichting onderschrijft het belang van het centraliseren van deze zorg in gespecialiseerde centra, zoals in het Alexander Monro Ziekenhuis, de stagelocatie.

Het Alexander Monro Ziekenhuis (AMZ) is hét eerste gespecialiseerde ziekenhuis voor het diagnosticeren en behandelen van borstkanker, goedaardige borstaandoeningen, erfelijke aanleg, familiair verhoogd risico, screening en vervolgtrajecten vanuit het bevolkingsonderzoek. Onze kracht zit in de korte lijnen en de tijd en persoonlijke aandacht voor de patiënt. Het AMZ wordt op Zorgkaart Nederland in 2021 door patiënten beoordeeld met een 9,4.

Benieuwd naar je toekomstige werkplek? Bekijk dit filmpje.

Wat ga je doen?
Als Medewerker Marketing & Communicatie werk je mee aan de voorbereiding en uitvoering van diverse online en offline projecten (o.a. creëren patiëntinformatie, ontwikkeling nieuwe website), campagnes (o.a. KENJEBORSTEN, Integrale Zorg) en evenementen die allen gerelateerd zijn aan de Stichting Breast Care Foundation. Ook beheer je de diverse social media kanalen.

Gewenst profiel

  • Je beschikt over een hbo-opleiding op het gebied van Marketing en/of Communicatie of vergelijkbaar;
  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je beschikt over social media kennis en vaardigheden;
  • Je bent proactief, enthousiast en een aanpakker;
  • Je bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig;
  • Je bent flexibel en je kunt snel inspelen op veranderingen.

Wij bieden

  • Een bijzondere werkplek waarin je een mooie bijdrage kunt leveren aan patiëntgerichte, gespecialiseerde zorg. Je werkt in een klein team met betrokken en enthousiaste collega’s en er is veel ruimte voor creativiteit!
  • Een jaarcontract voor 24 uur per week;
  • Je salaris is conform FWG 45 cao ziekenhuizen (maximaal € 3468,- op basis van 36 uur per week, afhankelijk van je opleiding en ervaring;
  • Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden; je bouwt 8,33% vakantietoeslag en eindejaarsuitkering op, er zijn diverse mogelijkheden op fiscale uitruil, zoals aanschaf van een fiets of thuiswerkmiddelen. Je krijgt een reiskostenvergoeding, je bouwt pensioen op bij PFZW en je hebt naast vakantiedagen ook recht op PLB-uren. Er zijn mogelijkheden op het gebied van opleiding en ontwikkeling. Ons ziekenhuis is gelegen in het mooie Berg en Bosch park, je kunt gratis parkeren voor de deur.

Enthousiast? Laten we kennismaken!
Wil je deel uitmaken van ons unieke ziekenhuis en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan z.s.m. je motivatie, CV met pasfoto en je beschikbaarheid naar sollicitatie@alexandermonro.nl. Voor vragen  kun je contact opnemen met Marjolein de Jong of met HR via 030 – 2250910. Een meeloopmoment om een goede indruk te krijgen van jouw potentiële nieuwe werkomgeving behoort tot de mogelijkheden. Een verklaring omtrent gedrag en het opvragen van referenties maken standaard deel uit van onze selectieprocedure.

Vanwege dagelijkse beoordeling, behouden wij het recht de vacature op elk moment te sluiten, zodra wij een passende kandidaat hebben gevonden. Wij werven graag zelf onze kandidaten en zullen niet ingaan op acquisitie door bureaus voor deze vacature.

 

 

 
  

 

 

 

 

 

 

 

Ken jij iemand voor deze vacature? Deel direct:

Andere vacatures:

Verpleegkundige (28 uur)

Heb jij hart voor onze patiënten, hou je van korte lijnen en werk je graag in een klein, bevlogen team? Dan zoeken wij jou! Waar kom je te werken Je komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het Alexander Monro Ziekenhuis is hét eerste gespecialiseerde...

Lees meer

Stagiair Marketing en Communicatie (24-40 uur)

Volg jij een opleiding Marketing en/of Communicatie en zoek je een uitdagende meewerkstage? Dan zijn wij op zoek naar jou! Waar kom je te werken Je komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het Alexander Monro Ziekenhuis is hèt eerste gespecialiseerde...

Lees meer

Anesthesiemedewerker borstzorg (22,5 uur)

Heb jij hart voor onze patiënten, hou je van korte lijnen en werk je graag in een klein, bevlogen team? Dan zoeken wij jou! Waar kom je te werken Je komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het Alexander Monro Ziekenhuis is hét eerste gespecialiseerde...

Lees meer