Selecteer een pagina

Vacatures bij Alexander Monro Ziekenhuis

Medisch Beeldvormings en Bestralingsdeskundige

(MBB’er met specialisatie mammografie) (24-32 uur)

Heb jij hart voor onze patiënten, hou je van korte lijnen en werk je graag in een klein, bevlogen team? Dan zoeken wij jou!

Waar kom je te werken
Je komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het Alexander Monro Ziekenhuis is hét eerste gespecialiseerde ziekenhuis voor het diagnosticeren en behandelen van borstkanker, goedaardige borstaandoeningen, erfelijke aanleg, familiair verhoogd risico, screening en vervolgtrajecten vanuit het bevolkingsonderzoek. Wij gaan voor de beste medische zorg en elke collega handelt en neem beslissingen in het belang van en samen met de patiënt. Oprechte aandacht, luisteren, vertrouwen en betrokkenheid kenmerken onze aanpak. Dit zie je ook terug in de manier waarop wij met elkaar willen samenwerken.

Ons ziekenhuis heeft een samenwerkingsverband met het UMC Utrecht met als doel het bieden van de combinatie van hoogwaardige borst(kanker)zorg, benodigde academische zorg, innovatie, opleiding en wetenschappelijk onderzoek.

De afdeling Medische Beeldvorming beschikt over 2 digitale mammografie apparaten met tomobiopsy, 2 echo apparaten, DEXA, gammacamera, bucky, MRI en CT-scan.

Ter versterking van ons enthousiaste team laboranten zijn wij op zoek naar een collega met specialisatie mammografie. CT en MRI ervaring is gewenst.

Je teamleider aan het woord
De afdeling Medische Beeldvorming is een goed lopende afdeling met een leuk team met veel expertise. We werken samen met 5 radiologen en ongeveer 16 laboranten. Op de CT en MRI doen wij niet alleen onderzoeken voor het Alexander Monro Ziekenhuis maar ook voor L2C. Dit vergroot de diversiteit aan onderzoeken die er gedaan worden. Tevens hebben we een kleine nucleaire afdeling waar op maandag en dinsdag voornamelijk SN procedures gedaan worden.

Wat ga je doen
Het unieke van het werken voor het Alexander Monro Ziekenhuis is dat je werk enerzijds gericht is op het uitvoeren van gespecialiseerde borstonderzoeken waardoor je al snel een verdieping in de oncologische beeldvorming krijgt. Anderzijds kan je ook werken op het Imaging Center om onderzoeken voor het AMZ en L2C uit te voeren. Geen dag is hetzelfde!

Naast je dagelijkse werkzaamheden in de patiëntenzorg, laten we je graag meedenken over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Hierbij maken we graag gebruik van jouw creativiteit en veranderingsbereidheid. Wij zijn zeer betrokken bij onze patiënten doelgroep en vinden het belangrijk dat jij dat ook bent. Collegialiteit, verbondenheid en betrokkenheid typeert onze afdeling Medische Beeldvorming. Ook goed om te weten: Als MBB’er heb je bij ons geen nacht-, weekend- of bereikbaarheidsdiensten.

Wie ben jij
Gezien de huidige samenstelling van het team zoeken wij een collega met ruime ervaring in de mammografie. In de basis:

  • Heb je een afgeronde opleiding radiodiagnostisch laborant (of het MBRT-diploma);
  • Specialisatie mammografie
  • Assisteren radioloog bij echo onderzoeken en biopsieën
  • Ben je sociaal, empathisch en communicatief vaardig;
  • Houd je van afwisseling in je werk;
  • Neem je initiatief, zie je verbetermogelijkheden in je werk en vind je het leuk om hier zelf een actieve rol in te vervullen;
  • Heb je passie om te werken in de zorg en je staat voor het leveren van kwaliteit;
  • Beschik je over een hoge mate van zelfstandigheid en oplossingsgerichtheid.

Wat bieden wij
We bieden uitdagend en betekenisvol werk, waarbij je echt het verschil kunt maken voor de patiënt. Je komt te werken in een goed functionerend multidisciplinair team, de lijnen zijn kort en persoonlijk. Je collega’s zijn bereid een stapje harder te lopen, voor de patiënt en voor elkaar. Er is veel ruimte voor eigen inbreng.

We bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast voor 24-32 uur per week dienstverband.

Je salaris is conform FWG 55 cao ziekenhuizen (maximaal € 5.084,- op basis van 36 uur per week) afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden: je bouwt 8,33% vakantietoeslag en eindejaarsuitkering op, er zijn diverse mogelijkheden op fiscale uitruil, zoals aanschaf van een fiets of laptop. Je krijgt een reiskostenvergoeding, je bouwt pensioen op bij PFZW en je hebt naast vakantiedagen ook recht op PLB-uren. Er zijn mogelijkheden op het gebied van opleiding en ontwikkeling. Ons ziekenhuis is gelegen in het mooie Berg en Bosch park, je kunt gratis parkeren voor de deur.

Benieuwd naar je toekomstige werkplek? Bekijk dit filmpje.

Enthousiast? Laten we kennismaken!

Wil je deel uitmaken van ons unieke ziekenhuis en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan z.s.m. je motivatie, CV met pasfoto en je beschikbaarheid naar sollicitatie@alexandermonro.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met Jacqueline Broekhuizen teamleider of met HR: 030 – 2250910. Een meeloop dag om een goede indruk te krijgen van jouw potentiële nieuwe werkomgeving is onderdeel van de procedure.

Een verklaring omtrent gedrag en het opvragen van referenties maken standaard deel uit van onze selectieprocedure.

 

 

Vanwege dagelijkse beoordeling, behouden wij het recht de vacature op elk moment te sluiten, zodra wij een passende kandidaat hebben gevonden. Wij werven graag zelf onze kandidaten en zullen niet ingaan op acquisitie door bureaus voor deze vacature.

Ken jij iemand voor deze vacature? Deel direct:

Andere vacatures:

Anesthesioloog (0,5-0,6fte)

Anesthesioloog  (0,5-0,6fte)  Heb jij hart voor onze patiënten, hou je van korte lijnen en werk je graag in een kleine, bevlogen organisatie? Dan zoeken wij jou! Waar kom je te werkenWij zijn een uniek, kleinschalig ziekenhuis dat zich volledig richt op...

Lees meer

Medewerker voorraadbeheer (18-24 uur)

Medewerker voorraadbeheer (18-24 uur)In deze nieuwe functie neem jij onze zorgprofessionals werk uit handen, zodat zij zich nóg beter kunnen richten op het verlenen excellente zorg aan onze patiënten. Een afwisselende en dankbare rol!   Waar kom je te werken Het...

Lees meer

Project/beleidsmedewerker (28-32 uur)

Project/beleidsmedewerker (28-32 uur)Wil je een veelzijdige, nieuwe functie waar je volop de ruimte krijgt om je eigen stempel te drukken? Heb je affiniteit met de zorg? Lees dan snel verder! Waar kom je te werkenJe komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis:...

Lees meer

Waarnemend Plastisch Chirurg (18 uur)

Waarnemend Plastisch Chirurg (18 uur)Ben je met ingang van 1 juli zes maanden beschikbaar en heb je affiniteit met borstkankerzorg? Dan zoeken wij jou! Waar kom je te werkenJe komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het Alexander Monro Ziekenhuis is hét...

Lees meer

Stagiaire Social Media

Stagiaire Social MediaGaat jouw hart sneller kloppen van alles wat met social media te maken heeft en ben je op zoek naar een unieke stage in een bijzondere organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! De Stichting Breast Care Foundation (BCF) is opgericht om fondsen...

Lees meer

Stagiaire Events

Stagiaire EventsGaat jouw hart sneller kloppen van alles wat met evenementorganisatie te maken heeft en ben je op zoek naar een unieke stage in een bijzondere organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! De Stichting Breast Care Foundation (BCF) is opgericht om fondsen...

Lees meer

Anesthesiemedewerker (uren in overleg, geen diensten)

Anesthesiemedewerker (uren in overleg, geen diensten)Heb jij hart voor onze patiënten, hou je van korte lijnen en werk je graag in een klein, bevlogen team? Dan zoeken wij jou! Welkom bij het Alexander Monro ZiekenhuisWij zijn een uniek, kleinschalig ziekenhuis dat...

Lees meer

OK Assistent (uren in overleg, geen diensten)

OK Assistent (uren in overleg, geen diensten)Heb jij hart voor onze patiënten, hou je van korte lijnen en werk je graag in een klein, bevlogen team? Dan zoeken wij jou! Welkom bij het Alexander Monro ZiekenhuisWij zijn een uniek, kleinschalig ziekenhuis dat zich...

Lees meer