Selecteer een pagina

Vacature bij Alexander Monro

Medisch Secretaresse (22 uur)

Ons ziekenhuis groeit. Groei jij met ons mee? Steeds meer patiënten vinden hun weg naar ons unieke ziekenhuis. En dat merken wij natuurlijk als eerste op ons medisch secretariaat; het kloppend hart van onze organisatie. Daarom breiden wij ons team uit. Onze medisch secretaressen zorgen ervoor dat iedere patiënt zo snel mogelijk toegang krijg tot de beste zorg. En dat met een zo persoonlijk mogelijke benadering. Het is betekenisvol en uitdagend werk in een dynamische omgeving. Spreekt jou dit aan? Lees dan snel verder!

Waar kom je te werken

Je komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het Alexander Monro Ziekenhuis is hèt eerste gespecialiseerde ziekenhuis voor het diagnosticeren en behandelen van borstkanker, goedaardige borstaandoeningen, erfelijke aanleg, familiair verhoogd risico, screening en vervolgtrajecten vanuit het bevolkingsonderzoek. Wij gaan voor de beste medische zorg en elke collega handelt en neem beslissingen in het belang van en samen met de patiënt. Oprechte aandacht, luisteren, vertrouwen en betrokkenheid kenmerken onze aanpak. Dit zie je ook terug in de manier waarop wij met elkaar willen samenwerken.

Je gaat deel uitmaken van een gedreven team van medisch secretaresses en planners (15 personen). Dit team is het kloppend hart van ons patiëntgerichte ziekenhuis. Samen met je collega’s zorg je met veel creativiteit en doorzettingsvermogen voor een optimale planning van de zorg voor onze patiënten. Geen dag is hetzelfde. Benieuwd naar je toekomstige werkplek? Bekijk dit filmpje.

Je teamleider aan het woord

We zijn een hardwerkend team, waar patiënt vriendelijkheid voorop staat. De lijnen met de medisch specialisten en andere disciplines zijn kort, dat is prettig werken. Wij zijn een team in ontwikkeling en er is ruimte om mee te denken met de optimalisatie van onze werkprocessen. Als je van aanpakken en meedenken houdt, dan ben je bij ons op de juiste plek!

Wat ga je doen

 • Je werkt nauw samen met al onze medische specialisten, mamma care verpleegkundigen en verpleegkundig specialist om de zorg zo patiëntgericht mogelijk te plannen. Je werkt niet voor een specifieke discipline, maar over het hele zorgpad heen;
 • Je beantwoordt de telefoon, plant (combinatie-)afspraken voor de patiënt en verstuurt afspraakbevestigingen;
 • Je voert administratieve taken uit en beheert de werklijsten van het elektronische patiëntendossier (HIX);
 • Je verzorgt de correspondentie en het opvragen van patiëntengegevens van/naar andere partijen;
 • Kortom, je hebt een veelzijdig takenpakket in een dynamische werkomgeving. Het betreft geen baliefunctie.

Wie ben jij

 • Je bent een ervaren medisch secretaresse en in het bezit van een afgeronde opleiding tot medisch secretaresse of doktersassistent;
 • Je bent een stressbestendige aanpakker die meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht kan houden;
 • Je bent proactief, accuraat en representatief;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met Chipsoft (HIX) of een ander order gestuurd EPD;
 • Je hebt een positieve, dienstverlenende, collegiale en flexibele instelling;
 • Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid en oplossingsgerichtheid;
 • Je herkent jezelf in onze kernwaarden (attent, bevlogen, duidelijk, hoogwaardig en slagvaardig).

Wat bieden wij

We bieden uitdagend en betekenisvol werk, waarbij je echt het verschil kunt maken voor de patiënt. Je komt te werken met een bevlogen multidisciplinair team, de lijnen zijn kort en persoonlijk. Je collega’s zijn bereid een stapje harder te lopen, voor de patiënt en voor elkaar. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en eigenaarschap.

We bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband voor 22 uur per week (8 uur/3 dagen). Je salaris is conform FWG 40 cao ziekenhuizen (maximaal € 3.160,-) op basis van 36 uur per week afhankelijk van je opleiding en ervaring. Er zijn op termijn eventueel doorgroeimogelijkheden naar de functie van medisch secretaresse+ (ondersteuning MDO en/of planning). Voor die functie is FWG 45 (maximaal € 3.468,-) van toepassing.

Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden; je bouwt 8,33% vakantietoeslag en eindejaarsuitkering op, er zijn diverse mogelijkheden op fiscale uitruil, zoals aanschaf van een fiets of thuiswerkmiddelen. Je krijgt een reiskostenvergoeding, je bouwt pensioen op bij PFZW en je hebt naast vakantiedagen ook recht op PLB-uren. Er zijn mogelijkheden op het gebied van opleiding en ontwikkeling. Ons ziekenhuis is gelegen in het mooie Berg en Bosch park, je kunt gratis parkeren voor de deur.

Enthousiast? Laten we kennismaken!

Wil je deel uitmaken van ons unieke ziekenhuis en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan z.s.m. je motivatie, CV met pasfoto naar sollicitatie@alexandermonro.nl. Voor vragen  kun je contact opnemen met Martine Griffioen (teamleider medisch secretariaat en planning) of HR: 030 – 2250910. Een meeloopdag om een goede indruk te krijgen van jouw potentiële nieuwe werkomgeving behoort tot de mogelijkheden. Een verklaring omtrent gedrag en het opvragen van referenties maken standaard deel uit van onze selectieprocedure.

 

Vanwege dagelijkse beoordeling, behouden wij het recht de vacature op elk moment te sluiten, zodra wij een passende kandidaat hebben gevonden. Wij werven graag zelf onze kandidaten en zullen niet ingaan op acquisitie door bureaus voor deze vacature.

 

Ken jij iemand voor deze vacature? Deel direct:

Andere vacatures:

Teamleider Dagbehandeling, Poli en Kort Verblijf (24 uur)

  Ben jij die verbindende teamleider die wil bijdragen aan onze persoonlijke en excellente zorg? Lees dan snel verder!  Waar kom je te werkenJe komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het Alexander Monro Ziekenhuis is hèt eerste gespecialiseerde ziekenhuis...

Lees meer

Oncologie Verpleegkundige (24 uur)

Heb jij hart voor onze patiënten, hou je van korte lijnen en werk je graag in een klein, bevlogen team? In verband met het pensioneren van een collega, zijn wij opzoek naar versterking! Waar kom je te werken Je komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het...

Lees meer

Stagiair Marketing en Communicatie (24-40 uur)

Volg jij een opleiding Marketing en/of Communicatie en zoek je een uitdagende meewerkstage? Dan zijn wij op zoek naar jou! Waar kom je te werken Je komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het Alexander Monro Ziekenhuis is hèt eerste gespecialiseerde...

Lees meer

Anesthesiemedewerker borstzorg (22,5 uur)

Heb jij hart voor onze patiënten, hou je van korte lijnen en werk je graag in een klein, bevlogen team? Dan zoeken wij jou! Waar kom je te werken Je komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het Alexander Monro Ziekenhuis is hét eerste gespecialiseerde...

Lees meer