Selecteer een pagina

Opmerkingen – verbeterpunten – klachten

Opmerkingen – verbeterpunten – klachten

Alexander Monro regio Zuidoost locatie SJG Weert

Klacht
Dagelijks maken veel mensen gebruik van de diensten van het Alexander Monro regio Zuidoost locatie SJG Weert. We doen ons best om dit voor iedereen zo prettig mogelijk te laten verlopen. Helaas lukt dit niet altijd. Bent u ontevreden? Dan vragen wij u dit met ons te delen. Mogelijk kunnen wij uw ontevredenheid wegnemen en van uw ervaringen leren.
Een klacht indienen

Compliment
Wilt u een medewerker of afdeling een compliment geven of een positieve ervaring met ons delen? Laat het ons weten via onderstaand reactieformulier. We zorgen ervoor dat uw compliment op de juiste plek terechtkomt.
Een compliment geven

Zorgkaart Nederland
Tevreden of juist ontevreden over uw behandeling in Alexander Monro regio Zuidoost locatie SJG Weert? Op Zorgkaart Nederland kunt u (ook anoniem) uw waardering achterlaten. 
Zorgkaart Nederland

Privacyverklaring 
Alexander Monro regio Zuidoost locatie SJG Weert kent een privacyverklaring die vertelt hoe we met uw gegevens omgaan en hoe we deze beschermen.
Privacyverklaring 

 

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? info@alexandermonro.nl of 030 721 01 04

Onze gespecialiseerde zorg wordt vergoed vanuit uw basiszorgverzekering.

 

Laatste nieuws

Corona en borstkankerzorg(en)

Corona en borstkankerzorg(en)

Het AMZ heeft bij benadering gekeken wat de impact van het Coronacrisis zou zijn op de lange termijn op de borstkankerzorg en vroeg aandacht voor alle problemen. De problemen samengevat.. Corona en...

De impact van Corona op borstkanker

De impact van Corona op borstkanker

Het Alexander Monro Ziekenhuis over de impact van Corona op borstkanker op de lange termijn. Kijk hier het item terug van het NOS Journaal op zondag 7 juni om 20.00 uur

Een mooie columnreeks; ervaringen van een patiënt en van enkele van onze specialisten. Leest u hier de eerste columns.