Selecteer een pagina

Vacature bij Alexander Monro

Stagiair Marketing & Communicatie (24-40 uur)

Volg jij een opleiding Marketing en/of Communicatie en zoek je een uitdagende meewerkstage? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar kom je te werken

Je komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het Alexander Monro Ziekenhuis is hèt eerste gespecialiseerde ziekenhuis voor het diagnosticeren en behandelen van borstkanker, goedaardige borstaandoeningen, erfelijke aanleg, familiair verhoogd risico, screening en vervolgtrajecten vanuit het bevolkingsonderzoek. Wij gaan voor de beste medische zorg en elke collega handelt en neem beslissingen in het belang van en samen met de patiënt. Oprechte aandacht, luisteren, vertrouwen en betrokkenheid kenmerken onze aanpak. Dit zie je ook terug in de manier waarop wij met elkaar willen samenwerken.

Ons ziekenhuis heeft een samenwerkingsverband met het UMC Utrecht en wij zijn voornemens deze samenwerking nog verder te intensiveren, met als doel het bieden van de combinatie van hoogwaardige borst(kanker)zorg, benodigde academische zorg, innovatie, opleiding en wetenschappelijk onderzoek. Volop uitdagende ontwikkelingen dus!

Wat ga je doen

Als Marketing & Communicatie stagiair in het Alexander Monro Ziekenhuis help je bij het creëren en monitoren van content voor de website en diverse social media kanalen. Je werkt daarnaast mee aan de voorbereiding van diverse evenementen. Ook help je mee met het uitwerken van online en offline projecten. Samengevat:

 • Bijdragen aan website en social media ontwikkelingen
 • Voorbereiden van en meewerken aan projecten en evenementen

Wie ben jij

 • Een HBO of WO student op het gebied van Marketing en/of Communicatie
 • Zelfstandig en proactief
 • Communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk
 • Flexibel en kan snel inspelen op veranderingen
 • Leergierig en enthousiast

Wat bieden wij

 • Stage voor 24-40 uur per week, voor minimaal 3 maanden
 • Stagevergoeding: € 412,- per maand (bij een 36-urige werkweek)
 • Uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor creativiteit
 • Klein team met betrokken en enthousiaste collega’s
 • Een stage opdracht waarin je een mooie bijdrage kunt leveren aan patiëntgerichte zorg
 • Ruimte voor opdrachten vanuit school

Benieuwd naar je stageplek? Bekijk dit filmpje.

Enthousiast? Laten we kennismaken!

Ben jij onze nieuwe stagiair Marketing & Communicatie? Mail dan je beschikbaarheid, motivatie en CV met pasfoto naar sollicitatie@alexandermonro.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Daphne Reimerink (MarCom) of HR via telefoonnummer: 030-7210100.

Een verklaring omtrent gedrag maakt deel uit van onze selectieprocedure.

Vanwege dagelijkse beoordeling, behouden wij het recht de vacature op elk moment te sluiten, zodra wij een passende kandidaat hebben gevonden. Wij werven graag zelf onze kandidaten en zullen niet ingaan op acquisitie door bureaus voor deze vacature.

Ken jij iemand voor deze vacature? Deel direct:

Andere vacatures:

Teamleider Dagbehandeling, Poli en Kort Verblijf (24 uur)

  Ben jij die verbindende teamleider die wil bijdragen aan onze persoonlijke en excellente zorg? Lees dan snel verder!  Waar kom je te werkenJe komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het Alexander Monro Ziekenhuis is hèt eerste gespecialiseerde ziekenhuis...

Lees meer

Medisch Secretaresse (22 uur)

Ons ziekenhuis groeit. Groei jij met ons mee? Steeds meer patiënten vinden hun weg naar ons unieke ziekenhuis. En dat merken wij natuurlijk als eerste op ons medisch secretariaat; het kloppend hart van onze organisatie. Daarom breiden wij ons team uit. Onze medisch...

Lees meer

Oncologie Verpleegkundige (24 uur)

Heb jij hart voor onze patiënten, hou je van korte lijnen en werk je graag in een klein, bevlogen team? In verband met het pensioneren van een collega, zijn wij opzoek naar versterking! Waar kom je te werken Je komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het...

Lees meer

Anesthesiemedewerker borstzorg (22,5 uur)

Heb jij hart voor onze patiënten, hou je van korte lijnen en werk je graag in een klein, bevlogen team? Dan zoeken wij jou! Waar kom je te werken Je komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het Alexander Monro Ziekenhuis is hét eerste gespecialiseerde...

Lees meer