Selecteer een pagina

Vacature bij Alexander Monro

Verpleegkundige verpleegafdeling Kort Verblijf (28 uur)

Heb jij hart voor onze patiënten, hou je van korte lijnen en werk je graag in een klein, bevlogen team? Dan zoeken wij jou!

Waar kom je te werken

Je komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het Alexander Monro Ziekenhuis is hét eerste gespecialiseerde ziekenhuis voor het diagnosticeren en behandelen van borstkanker, goedaardige borstaandoeningen, erfelijke aanleg, familiair verhoogd risico, screening en vervolgtrajecten vanuit het bevolkingsonderzoek. Wij gaan voor de beste medische zorg en elke collega handelt en neem beslissingen in het belang van en samen met de patiënt. Oprechte aandacht, luisteren, vertrouwen en betrokkenheid kenmerken onze aanpak. Dit zie je ook terug in de manier waarop wij met elkaar willen samenwerken.

Ons ziekenhuis heeft een samenwerkingsverband met het UMC Utrecht met als doel het bieden van de combinatie van hoogwaardige borst(kanker)zorg, benodigde academische zorg, innovatie, opleiding en wetenschappelijk onderzoek.

Je gaat deel uit maken van het verpleegkundig-team op onze verpleegafdeling Kort Verblijf. Samen met je collega’s zorg je op een attente en persoonlijke wijze voor de patiënten die bij ons een behandeling hebben ondergaan. Naast het verlenen van de adequate zorg, streef je naar een zo optimaal mogelijke beleving van de patiënt.

Je teamleider aan het woord

‘Het is mooi om te zien hoe mijn team omgaat met de patiënt en hoe goed zij samenwerken, de betrokkenheid en kwaliteit is enorm hoog, daar word ik blij van!’

Wat ga je doen

De afdeling Kort Verblijf bestaat uit 10 bedden (6 eenpersoonskamers en 1 vierpersoonskamer), waar je nog écht aandacht en zorg kunt besteden aan onze patiënten die een operatie ondergaan. Je levert zorg op maat en met persoonlijke tijd en aandacht. Daarmee maak jij het verschil voor onze patiënt.

 • Je begeleidt patiënten tijdens de opname;
 • Je voert pré- en postoperatieve zorg uit;
 • Je voert anamnesegesprekken;
 • Je zorgt voor de psychosociale zorg rondom de operatie;
 • Je verricht verpleegkundige handelingen m.b.t. chirurgische mamma patiënten.

Wie ben jij

 • Je hebt affiniteit met borstzorg;
 • Je bent flexibel inzetbaar in alle diensten en dagen van maandag t/m vrijdag (in het weekend is ons ziekenhuis dicht);
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, je werkt zorgvuldig;
 • Je kunt goed plannen, prioriteiten stellen en houdt overzicht;
 • Je bent vriendelijk en levert graag een actieve bijdrage aan nieuwe ontwikkelingen;
 • Je herkent jezelf in onze kernwaarden (attent, bevlogen, hoogwaardig en slagvaardig).

Wat bieden wij
Allereerst bieden wij een leuk en flexibel team om mee samen te werken!
We bieden uitdagend en betekenisvol werk, waarbij je echt het verschil kunt maken voor de patiënt. Je komt te werken in een goed functionerend multidisciplinair team, de lijnen zijn kort en persoonlijk. Je collega’s zijn bereid een stapje harder te lopen, voor de patiënt en voor elkaar. Er is veel ruimte voor eigen inbreng.

We bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband voor 28 uur per week. Je salaris is conform FWG 45 cao ziekenhuizen (maximaal €3468,- op basis van 36 uur per week) afhankelijk van je opleiding en ervaring. Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden; je bouwt 8,33% vakantietoeslag en eindejaarsuitkering op, er zijn diverse mogelijkheden op fiscale uitruil, zoals aanschaf van een fiets of thuiswerkmiddelen. Je krijgt een reiskostenvergoeding, je bouwt pensioen op bij PFZW en je hebt naast vakantiedagen ook recht op PLB-uren. Er zijn mogelijkheden op het gebied van opleiding en ontwikkeling. Ons ziekenhuis is gelegen in het mooie Berg en Bosch park, je kunt gratis parkeren voor de deur.

Benieuwd naar je toekomstige werkplek? Bekijk dit filmpje.

Enthousiast? Laten we kennismaken!

Wil je deel uitmaken van ons unieke ziekenhuis en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan z.s.m. je motivatie, CV met pasfoto en je beschikbaarheid naar sollicitatie@alexandermonro.nl. Voor vragen  kun je contact opnemen met HR: 030 – 2250910. Een meeloopdag om een goede indruk te krijgen van jouw potentiële nieuwe werkomgeving behoort tot de mogelijkheden. Een verklaring omtrent gedrag en het opvragen van referenties maken standaard deel uit van onze selectieprocedure.

Vanwege dagelijkse beoordeling, behouden wij het recht de vacature op elk moment te sluiten, zodra wij een passende kandidaat hebben gevonden. Wij werven graag zelf onze kandidaten en zullen niet ingaan op acquisitie door bureaus voor deze vacature.

 

Ken jij iemand voor deze vacature? Deel direct:

Andere vacatures:

Nieuw lid Cliëntenraad

​Wil je meedenken en advies geven over de kwaliteit van zorg van het Alexander Monro Ziekenhuis (AMZ)? Heb je zelf ideeën voor verbeteringen? Grijp dan nu je kans. Het Alexander Monro Ziekenhuis is hét eerste gespecialiseerde ziekenhuis voor het diagnosticeren en...

Lees meer

HR Medewerker (20 uur)

Zoek je veelzijdig en betekenisvol werk in een mooie zorgorganisatie? Lees dan snel verder! Waar kom je te werkenJe komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis met ca 150 medewerkers. Het Alexander Monro Ziekenhuis is hèt eerste gespecialiseerde ziekenhuis voor...

Lees meer

Verpleegkundig Specialist in opleiding (32-36 uur)

Wil jij je verder specialiseren in de mammazorg en patiëntgerichte zorg verlenen in een klein, bevlogen team? Dan zoeken wij jou!  Waar kom je te werkenJe komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het Alexander Monro Ziekenhuis is hét eerste gespecialiseerde...

Lees meer

Anesthesiemedewerker borstzorg (22,5 uur)

Heb jij hart voor onze patiënten, hou je van korte lijnen en werk je graag in een klein, bevlogen team? Dan zoeken wij jou! Waar kom je te werken Je komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het Alexander Monro Ziekenhuis is hét eerste gespecialiseerde...

Lees meer