Verzekerde zorg

Verzekerde zorg voor iedereen

Iedereen is welkom in het Alexander Monro Ziekenhuis. Met een verwijzing van de huisarts wordt onze zorg door alle verzekeraars vergoed. Borstkankerzorg is onderdeel van de basisverzekering. Dat betekent dat ieder ziekenhuis elk jaar opnieuw contracten sluit of afspraken maakt met de verzekeraars. Hieronder ziet u de actuele stand van zaken van de afspraken tussen het Alexander Monro Ziekenhuis en de verschillende zorgverzekeraars.

Met de onderstaande verzekeraars heeft het Alexander Monro Ziekenhuis contracten afgesloten. Onze zorg wordt door hen volledig vergoed. Dit geldt ook voor alle budgetpolissen.

  • Achmea (Zilveren kruis, Interpolis, Avero, Agis, FBTO en Prolife) – kwaliteitsziekenhuis
  • CZ (CZ, Delta Lloyd en OHRA
  • De Friesland Zorgverzekeraar
  • Menzis (Menzis, Azivo en Anderzorg)
  • Multizorg (ASR, Ziektekostenverzekeringen, ONVZ, Eno, Zorg en Zekerheid, VVAA, PNO, Ditzo, De Amersfoortse, Salland, Energiek, HollandZorg, IAK, Aevitae, Caresco)
  • VGZ (VGZ, IZA, TRIAS, IZZ, UMC, SZVK, Zorgzaam, Univé, ZEKUR, Bewuzt, Plus
  • DSW/Stad Holland

Onderstaand vindt u onze tarieven welke van belang kunnen zijn als u niet of in het buitenland verzekerd bent.

Bekijk hier onze passantentarieven 2016, geldig van 1 januari 2016 t/m 31 december 2016.
Bekijk hier onze passantentarieven 2017, geldig van 1 januari 2017 t/m 31 december 2017.
Bekijk hier onze passantentarieven dure geneesmiddelen 2017, geldig van 1 januari 2017 t/m 31 december 2017.

(Wij behouden ons het recht voor deze prijslijst aan te passen als de landelijke of interne ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Wanneer er een prijsverschil is tussen het moment van het opvragen van de prijs en de aanvraag van de behandeling (als u voor de eerste keer in het ziekenhuis komt, is de prijs op laatstgenoemd moment altijd van toepassing.)

Bel ons voor een afspraak 030 225 09 10

Verzekerde zorg voor iedereen

Laatste nieuws

Bilthoven Breast Meeting

Graag nodigen wij oncologisch chirurgen, plastisch chirurgen en arts-assistenten (differentiatie oncologische of plastische chirurgie) uit deel te nemen aan de 2e Bilthoven Breast Meeting op vrijdag 10 november 2017 in het Alexander Monro Ziekenhuis. Dit congres...

‘Anita wordt opgenomen’

Wij kijken terug op een mooie uitzending van 'Anita wordt opgenomen' over ons ziekenhuis. Heeft u de uitzending gemist of wilt u deze nogmaals bekijken? Dat kan hier. Anita Witzier volgt onze patienten en professionals en geeft u een realistische indruk van onze...