Selecteer een pagina

Voorbereidingen coronavirus – Alexander Monro Ziekenhuis

Het Alexander Monro Ziekenhuis heeft extra verscherpte maatregelen genomen om de zorg voor u en de medewerkers zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Tegelijkertijd nemen we allemaal onze verantwoordelijkheid om de kans op verspreiding zo laag mogelijk te maken. De volgende coronamaatregelen gelden in het Alexander Monro ziekenhuis.

Wij vragen u het ziekenhuis NIET te betreden indien u:

  1. positief getest bent op COVID-19.
  2. COVID-19 gerelateerde klachten heeft zoals luchtwegklachten, koorts, verlies van reuk en/of smaak.
  3. in contact bent geweest met een persoon besmet met COVID-19.
  4. in een zeer hoog risico gebied bent geweest en in quarantaine moet conform beleid van het ministerie van buitenlandse zaken.

Heeft u vragen, neem dan telefonisch contact met ons op via 030-7210104.

Houd 1,5 meter afstand en draag een mondmasker als dat niet kan.

Houd zoveel als mogelijk afstand (minimaal 1,5 meter) van medewerkers en overige bezoekers. Alle patiënten, bezoekers en medewerkers worden verzocht om een mond-neusmasker te dragen als de 1,5 meter afstand niet gehouden kan worden. Dat geldt ook voor mensen die geen klachten hebben. Mensen die geen mondmasker bij zich hebben, krijgen er één uitgereikt bij de entree.

Desinfecteer uw handen

Desinfecteer uw handen vóór het betreden van het ziekenhuis met de opgestelde desinfectie pompen.

Begeleider

U mag 1 begeleider meenemen naar het Alexander Monro ziekenhuis. Op de dagbehandeling bij chemotherapie kan helaas nog geen begeleider mee in verband met de grootte van de ruimte. Bij een eerste keer chemotherapie wordt een uitzondering gemaakt en mag de begeleider een halfuur mee.

WIJ DANKEN U VOOR UW BEGRIP

Meer informatie over Coronavirus voorbereidingen leest u hier