Verzekerde zorg

Verzekerde zorg voor iedereen

Iedereen is welkom in het Alexander Monro Ziekenhuis. Met een verwijzing van de huisarts wordt onze zorg door alle verzekeraars vergoed. Borstkankerzorg is onderdeel van de basisverzekering. Dat betekent dat ieder ziekenhuis elk jaar opnieuw contracten sluit of afspraken maakt met de verzekeraars. Hieronder ziet u de actuele stand van zaken van de afspraken tussen het Alexander Monro Ziekenhuis en de verschillende zorgverzekeraars. Het Alexander Monro Ziekenhuis heeft een contract met alle zorgverzekeraars.

Ook in 2019 kunt u rekenen op vergoeding van onze zorg bij alle zorgverzekeraars. 

Wij gaan net als voorgaande jaren weer met alle zorgverzekeraars een contract aan voor 2019. Dat betekent dat uw zorg, die onder de basisverzekering valt, dus altijd volledig vergoed gaat worden. Het kan voorkomen dat uw zorgverzekeraar op uw vragen over vergoeding van behandeling in ons ziekenhuis, meldt dat er nog geen definitief contract is. Dit heeft te maken met de timing van de laatste technische afhandeling die nog gaande is en betekent zeker geen belemmering van uw vergoeding.

Onderstaand vindt u onze tarieven welke van belang kunnen zijn als u niet of in het buitenland verzekerd bent.

Bekijk hier onze passantentarieven 2019, geldig van 1 januari 2019 t/m 31 december 2019.
Bekijk hier onze passantentarieven dure geneesmiddelen 2019, geldig van 1 januari 2019 t/m 31 december 2019.

Bekijk hier onze passantentarieven 2018, geldig van 1 januari 2018 t/m 31 december 2018.
Bekijk hier onze passantentarieven dure geneesmiddelen 2018, geldig van 1 januari 2018 t/m 31 december 2018.

Een enkele keer komt het voor dat u eigen risico over een ander jaar moet betalen dan het jaar waarin u behandeld wordt. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn. De Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA) heeft een document opgesteld waarin dit wordt uitgelegd. Dit document met uitleg kunt u hier lezen: eigen risico.

(Wij behouden ons het recht voor deze prijslijst aan te passen als de landelijke of interne ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Wanneer er een prijsverschil is tussen het moment van het opvragen van de prijs en de aanvraag van de behandeling (als u voor de eerste keer in het ziekenhuis komt, is de prijs op laatstgenoemd moment altijd van toepassing.)

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? info@alexandermonro.nl of 030 721 01 04

Onze gespecialiseerde zorg wordt vergoed vanuit uw basiszorgverzekering.

 

Laatste nieuws

Word je bewust. Dat redt levens

Word je bewust. Dat redt levens

Bekijk hier het item in het NOS vanaf 2 minuut, 21 sec. Het​ Alexander Monro Ziekenhuis​ heeft ​een grootschalig onderzoek ​gedaan waarbij vierhonderd vrouwen ondervraagd zijn. Terwijl er veel campagnes rondom het herkennen van borstkanker zijn, wordt borstkanker door...

Innovatie poli van start

Innovatie poli van start

Sinds december 2018 is in het Alexander Monro Ziekenhuis, in samenwerking met het UMC Utrecht, de innovatie poli gestart. Op de innovatie poli krijgen patiënten informatie over wetenschappelijk onderzoek en het nut daarvan. De poli is opgericht omdat het Alexander...