Selecteer een pagina

Vacatures bij Alexander Monro Ziekenhuis

Anesthesiemedewerker (uren in overleg, geen diensten)

Heb jij hart voor onze patiënten, hou je van korte lijnen en werk je graag in een klein, bevlogen team? Dan zoeken wij jou!

Welkom bij het Alexander Monro Ziekenhuis
Wij zijn een uniek, kleinschalig ziekenhuis dat zich volledig richt op borst(kanker)zorg. Met ca 150 collega’s gaan wij iedere dag voor de beste medische zorg én persoonlijke aandacht voor iedere patiënt. Elke collega handelt en neem beslissingen in het belang van en samen met de patiënt. Oprechte aandacht, luisteren, vertrouwen en betrokkenheid kenmerken onze aanpak. Dit zie je ook terug in de manier waarop wij met elkaar willen samenwerken.

Ons OK complex bestaat uit twee OK’s. Werken op de OK bij ons ziekenhuis betekent werken in een betrokken OK-team dat goed op elkaar is ingespeeld. Door de specialisatie van het ziekenhuis is het expertiseniveau hoog. Wij verrichten oncologische en plastische operaties, vaak ook gecombineerd, wat als voordeel heeft dat de patiënt minder vaak geopereerd hoeft te worden. Door onze patiëntgerichte en hoogwaardige zorg kun je écht het verschil maken voor onze patiënten.

 Wat maakt het werken bij AMZ zo bijzonder?

  • Je kunt werken op vaste dagen (maandag t/m donderdag in afstemming), je hoeft geen bereikbaarheidsdiensten te draaien;
  • Je werkt in een klein team van vaste medewerkers, je bouwt snel een band met elkaar op, dat geldt ook voor de chirurgen waar je mee werkt;
  • Je bent een onmisbare schakel in onze unieke zorg, die hoog gewaardeerd wordt door onze patiënten (gemiddeld 9,5 op zorgkaart.nl).

Wat ga je doen
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de zorg van de patiënt op de OK. Je werkt nauw samen met het operatieteam en onder supervisie van de anesthesioloog. Je verstaat je vak en jouw belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat de patiënt zo comfortabel mogelijk de operatie ondergaat. Je bent vóór, tijdens en na de operatie bij de patiënt betrokken. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de kwaliteit en veiligheid aan ons ziekenhuis en met name op het OK complex. Wij zijn een groeiende organisatie, waarin er altijd nieuwe ontwikkelingen zijn waar je aan bij kunt dragen, als je dat leuk en uitdagend vindt.

 Wie ben jij
Je bent een enthousiaste, betrokken en proactieve professional. Je bent in het bezit van een diploma NVZ/CZO-anesthesiemedewerker en heb je recente ervaring. Je pakt binnen teamverband jouw rol zelfstandig op. Je hebt affiniteit met onze doelgroep. Je instelling is flexibel en je bent integer. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je hebt een positieve inbreng. Je herkent jezelf daarom ook gemakkelijk in onze kernwaarden (attent, bevlogen, duidelijk, hoogwaardig en slagvaardig).

Wat bieden wij
We bieden uitdagend en betekenisvol werk, in een prettige werkomgeving. Je komt te werken in een goed functionerend multidisciplinair team, de lijnen zijn kort en persoonlijk. Je collega’s zijn bereid een stapje harder te lopen, voor de patiënt en voor elkaar. Vooralsnog opereren we van maandag t/m donderdag en heb je 9-urige werkdagen. In de basis heb je geen bereikbaarheidsdiensten en het is in afstemming mogelijk om vaste werkdagen af te spreken.

We bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast. Je salaris is conform FWG 55 cao ziekenhuizen (maximaal € 4.842,- op basis van 36 uur per week) afhankelijk van je opleiding en ervaring. In juni 2024 krijg je er weer 5% extra bij. Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden; je bouwt 8,33% vakantietoeslag en eindejaarsuitkering op, er zijn diverse mogelijkheden op fiscale uitruil, zoals aanschaf van een fiets of laptop. Je krijgt een reiskostenvergoeding, je bouwt pensioen op bij PFZW en je hebt naast vakantiedagen ook recht op PLB-uren. Er zijn goede mogelijkheden op het gebied van opleiding en ontwikkeling, wij hebben een digitale leeromgeving waarin je onder meer gebruik kunt maken van het uitgebreide leeraanbod van GoodHabitz. Ons ziekenhuis is gelegen in het mooie Berg en Bosch park, je kunt gratis parkeren voor de deur.

Benieuwd naar je toekomstige werkplek? Bekijk dit filmpje.

Enthousiast? Laten we kennismaken!
Wil je deel uitmaken van ons unieke ziekenhuis en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan zien wij graag jouw motivatiebrief en CV tegemoet! Je kunt deze sturen naar: sollicitatie@alexandermonro.nl. Je kunt ook gewoon even telefonisch contact opnemen met Jacqueline Broekhuizen (teamleider) of met HR via telefoonnummer 030 – 2250910. Een meeloopdag om een goede indruk te krijgen van jouw potentiële nieuwe werkomgeving behoort tot de mogelijkheden. Een verklaring omtrent gedrag en het opvragen van referenties maken standaard deel uit van onze selectieprocedure.

Vanwege dagelijkse beoordeling, behouden wij het recht de vacature op elk moment te sluiten, zodra wij een passende kandidaat hebben gevonden. Wij werven graag zelf onze kandidaten, omdat wij zelf als geen ander weten of iemand bij ons past. We zullen daarom niet ingaan op acquisitie door bureaus voor deze vacature.

 

 

 

 

 

 

Ken jij iemand voor deze vacature? Deel direct:

Andere vacatures:

OK Assistent (uren in overleg, geen diensten)

OK Assistent (uren in overleg, geen diensten)Heb jij hart voor onze patiënten, hou je van korte lijnen en werk je graag in een klein, bevlogen team? Dan zoeken wij jou! Welkom bij het Alexander Monro ZiekenhuisWij zijn een uniek, kleinschalig ziekenhuis dat zich...

Lees meer

Gastvrouw/ Cateringmedewerker (oproepbasis)

Gastvrouw/ Cateringmedewerker (oproepbasis)Heb jij hart voor onze patiënten, hou je van korte lijnen en werk je graag in een klein, bevlogen team? Dan zoeken wij jou! Waar kom je te werkenJe komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het Alexander Monro...

Lees meer

Stagiair Helpende zorg & welzijn (12-16 uur)

Stagiair Helpende zorg & welzijn (12-16 uur) ​Stagelopen in het Alexander Monro Ziekenhuis!Je komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het Alexander Monro Ziekenhuis is hét eerste gespecialiseerde ziekenhuis voor het diagnosticeren en behandelen van...

Lees meer