Nieuws

Het laatste Alexander Monro Ziekenhuis nieuws

Nieuws

Het laatste Alexander Monro Ziekenhuis nieuws

Roze Lintje 2017

Roze Lintje 2017

Net als voorgaande jaren heeft Borstkankervereniging Nederland (BVN) ook dit jaar het ‘roze lintje’ toegekend aan het Alexander Monro Ziekenhuis.  Wij zijn blij met deze erkenning, waarmee wordt aangegeven dat ons gespecialiseerde ziekenhuis aan de juiste criteria en kwaliteitsnormen voldoet. Aandacht voor en het verbeteren van onze zorg- en dienstverlening is een continue proces. Daarom vragen wij via diverse kanalen aan alle patienten en dierbaren hun mening en eventuele verbeterpunten. .

Verbreding A27 / A1

Verbreding A27 / A1

Op 1 juli 2017 start Rijkswaterstaat met de verbreding van de A27 en A1 om de doorstroming te verbeteren. De werkzaamheden vinden plaats tussen Utrecht-Noord, knooppunt Eemnes en de aansluiting Bunschoten-Spakenburg en naar verwachting zijn de werkzaamheden eind 2018 afgerond. De werkzaamheden vinden plaats op snelwegen die u mogelijk gebruikt om ons ziekenhuis te bereiken en om onverwachte hinder te voorkomen raden wij u aan om de hinderkalender van Rijkswaterstaat voor uw reis te raadplegen.

‘Anita wordt opgenomen’

‘Anita wordt opgenomen’

Wij kijken terug op een mooie uitzending van ‘Anita wordt opgenomen’ over ons ziekenhuis. Heeft u de uitzending gemist of wilt u deze nogmaals bekijken? Dat kan hier.

Anita Witzier volgt onze patienten en professionals en geeft u een realistische indruk van onze werkwijze en onze visie op borst(kanker)zorg. Van diagnose tot behandeling bieden wij de beste medische borstzorg gecombineerd met tijd en persoonlijke aandacht voor patient en dierbaren.

Verjaardag Alexander Monro Ziekenhuis

Verjaardag Alexander Monro Ziekenhuis

In ons 4-jarig bestaan als landelijk, gespecialiseerd ziekenhuis voor borstkanker | goedaardige borstaandoeningen | erfelijkheid hebben wij onze unieke visie op patiëntgerichte zorg succesvol weten te combineren met hoogwaardige medische zorg. Hier zijn wij trots op.

De patiëntwaarderingen met een prachtig ‘rapportcijfer’, de uitstekende medische resultaten, de persoonlijke ervaringen van patiënten die vertellen hoe zij onze zorg en aandacht hebben ervaren, de wederzijdse betrokkenheid. Al deze aspecten zijn indrukwekkend te noemen. Hier staan wij vandaag graag even bij stil. Om vol bevlogenheid en aandacht voor onze patiënten en hun dierbaren door te gaan op de ingeslagen ‘Monro-weg’ en om te werken aan nóg betere resultaten.

Pluk de dag Pink

Pluk de dag Pink

Op zaterdag 9 september aanstaande wordt voor de derde keer het event Pluk de dag Pink georganiseerd in ons ziekenhuis. Save the date!

 

RTL Live

RTL Live

Monro in RTL Live. Marjolein de Jong was te gast aan tafel bij Quinty Trustfull en Olcay Gulsen om te praten over het belang van gespecialiseerde borst(kanker)zorg en keuzevrijheid, ook in de zorg. Klik op onderstaande afbeelding en bekijk ons informatieve item.

Bel ons voor een afspraak 030 225 09 10

Verzekerde zorg voor iedereen

Laatste nieuws

Roze Lintje 2017

Net als voorgaande jaren heeft Borstkankervereniging Nederland (BVN) ook dit jaar het 'roze lintje' toegekend aan het Alexander Monro Ziekenhuis.  Wij zijn blij met deze erkenning, waarmee wordt aangegeven dat ons gespecialiseerde ziekenhuis aan de juiste criteria en...

Verbreding A27 / A1

Op 1 juli 2017 start Rijkswaterstaat met de verbreding van de A27 en A1 om de doorstroming te verbeteren. De werkzaamheden vinden plaats tussen Utrecht-Noord, knooppunt Eemnes en de aansluiting Bunschoten-Spakenburg en naar verwachting zijn de werkzaamheden eind 2018...

‘Anita wordt opgenomen’

Wij kijken terug op een mooie uitzending van 'Anita wordt opgenomen' over ons ziekenhuis. Heeft u de uitzending gemist of wilt u deze nogmaals bekijken? Dat kan hier. Anita Witzier volgt onze patienten en professionals en geeft u een realistische indruk van onze...