Selecteer een pagina

Vacatures bij Alexander Monro Ziekenhuis

OK Assistent (27 uur)

Heb jij hart voor onze patiënten, hou je van korte lijnen en werk je graag in een klein, bevlogen team? Dan zoeken wij jou!

Waar kom je te werken

Je komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het Alexander Monro Ziekenhuis is hét eerste gespecialiseerde ziekenhuis voor het diagnosticeren en behandelen van borstkanker, goedaardige borstaandoeningen, erfelijke aanleg, familiair verhoogd risico, screening en vervolgtrajecten vanuit het bevolkingsonderzoek. Wij gaan voor de beste medische zorg en elke collega handelt en neem beslissingen in het belang van en samen met de patiënt. Oprechte aandacht, luisteren, vertrouwen en betrokkenheid kenmerken onze aanpak. Dit zie je ook terug in de manier waarop wij met elkaar willen samenwerken.

Ons ziekenhuis heeft een samenwerkingsverband met het UMC Utrecht met als doel het bieden van de combinatie van hoogwaardige borst(kanker)zorg, benodigde academische zorg, innovatie, opleiding en wetenschappelijk onderzoek.

Ons OK complex bestaat uit twee moderne OK’s. Werken op de OK bij ons ziekenhuis betekent werken in een OK-team dat goed op elkaar is ingespeeld, de expertise hoog is door de specialisatie van het ziekenhuis en waar de medewerkers betrokken zijn.

Je teamleider aan het woord

‘We zijn een hardwerkend team, waar hoogwaardige zorg en patiënt vriendelijkheid voorop staat. De lijnen met de medisch specialisten en andere disciplines zijn kort en persoonlijk, dat is heel prettig werken. De sfeer is prettig, je hebt tijd voor de patiënt. Als je van aanpakken en meedenken houdt, dan ben je bij ons op de juiste plek!’ – Annemarie Peels, Teamleider OK

Wat ga je doen

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van het proces op de twee operatiekamers. Je begeleidt onze patiënten voor en na de operatie en ondersteunt de (plastisch) chirurgen door het assisteren, instrumenteren en omlopen bij operaties. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de kwaliteit en veiligheid aan ons ziekenhuis en met name op het OK complex.

Wie ben jij

Op papier ben je een gediplomeerd operatieassistent en heb je relevante en recente ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie. Als persoon versta je je vak, weet je van aanpakken en kun je snel schakelen en improviseren. Je bent je ervan bewust dat je komt te werken in een gespecialiseerd ziekenhuis gericht op borstkanker en hebt affiniteit met onze doelgroep. Je instelling is flexibel en je bent integer. In je communicatie ben je duidelijk doordat je beschikt over goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheden. Je wordt enthousiast van onze kernwaarden (attent, bevlogen, duidelijk, hoogwaardig en slagvaardig) en herkent jezelf hierin.

Wat bieden wij

We bieden uitdagend en betekenisvol werk, waarbij je echt het verschil kunt maken voor de patiënt. Je komt te werken in een goed functionerend multidisciplinair team, de lijnen zijn kort en persoonlijk. Je collega’s zijn bereid een stapje harder te lopen, voor de patiënt en voor elkaar. Er is veel ruimte voor eigen inbreng.

We bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband voor 27 uur per week, bij een werkdag van 9 uur. Je salaris is conform FWG 55 cao ziekenhuizen (maximaal € 4.842,- op basis van 36 uur per week) afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden; je bouwt 8,33% vakantietoeslag en eindejaarsuitkering op, er zijn diverse mogelijkheden op fiscale uitruil, zoals aanschaf van een fiets of thuiswerkmiddelen. Je krijgt een reiskostenvergoeding, je bouwt pensioen op bij PFZW en je hebt naast vakantiedagen ook recht op PLB-uren. Er zijn mogelijkheden op het gebied van opleiding en ontwikkeling. Ons ziekenhuis is gelegen in het mooie Berg en Bosch park, je kunt gratis parkeren voor de deur.

Benieuwd naar je toekomstige werkplek? Bekijk dit filmpje.

Enthousiast? Laten we kennismaken!

Wil je deel uitmaken van ons unieke ziekenhuis en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan z.s.m. je motivatie, CV met pasfoto en je beschikbaarheid naar sollicitatie@alexandermonro.nl. Je kunt ook gewoon even telefonisch contact opnemen met Annemarie Peels (teamleider OK) of met HR: 030 – 2250910. Een meeloopdag om een goede indruk te krijgen van jouw potentiële nieuwe werkomgeving behoort tot de mogelijkheden. Een verklaring omtrent gedrag en het opvragen van referenties maken standaard deel uit van onze selectieprocedure.

Vanwege dagelijkse beoordeling, behouden wij het recht de vacature op elk moment te sluiten, zodra wij een passende kandidaat hebben gevonden. Wij werven graag zelf onze kandidaten en zullen niet ingaan op acquisitie door bureaus voor deze vacature.

 

Ken jij iemand voor deze vacature? Deel direct:

Andere vacatures:

ICT Beheerder/ Allround IT Engineer (36 uur)

ICT Beheerder/ Allround IT Engineer (36 uur)Wil jij een ICT-baan die je niet snel zal vinden? Lees dan verder! Waar kom je te werkenJe komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het Alexander Monro Ziekenhuis (AMZ) is hèt eerste gespecialiseerde ziekenhuis...

Lees meer

Stagiair(e) ICT Support / Werkplekbeheer 32-40 uur

Stagiair(e) ICT Support / Werkplekbeheer 32-40 uurWil jij de zorg beter leren kennen? Meedenken met verbeteringen aan de ICT infrastructuur en  (zorg)medewerkers ondersteunen met al hun ICT-vragen? Dan is deze stage wat voor jou! Stagelopen in het Alexander Monro...

Lees meer

Nieuw lid Cliëntenraad

Lid Cliëntenraad​Wil je meedenken en advies geven over de kwaliteit van zorg van het Alexander Monro Ziekenhuis (AMZ)? Heb je zelf ideeën voor verbeteringen? Grijp dan nu je kans. Het Alexander Monro Ziekenhuis is hét eerste gespecialiseerde ziekenhuis voor het...

Lees meer

Verpleegkundig Specialist in opleiding (32-36 uur)

Verpleegkundig Specialist in opleiding (32-36 uur)Wil jij je verder specialiseren in de mammazorg en patiëntgerichte zorg verlenen in een klein, bevlogen team? Dan zoeken wij jou!  Waar kom je te werkenJe komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het...

Lees meer

Anesthesiemedewerker borstzorg (22,5 uur)

Anesthesiemedewerker borstzorg (22,5 uur)Heb jij hart voor onze patiënten, hou je van korte lijnen en werk je graag in een klein, bevlogen team? Dan zoeken wij jou! Waar kom je te werken Je komt terecht in een uniek, kleinschalig ziekenhuis. Het Alexander Monro...

Lees meer