Selecteer een pagina

Waar moet ik op letten bij borstkanker?

Campagne ‘KEN JE BORSTEN’

Naast het bieden van hoogwaardige medische zorg zet het Alexander Monro Ziekenhuis zich, in samenwerking met de Breast Care Foundation, in voor de verspreiding van kennis en voorlichting over borstkanker onder alle vrouwen én mannen in Nederland. Met de kenniscampagne ‘KEN JE BORSTEN’ willen we iedereen bereiken zodat alle vrouwen (en mannen) in Nederland hun borsten nóg beter leren kennen. Op deze wijze kunnen eventuele veranderingen in de borst sneller worden herkend. Ken de 12 (mogelijke) symptomen van borstkanker! Het Alexander Monro Ziekenhuis pleit voor vroegdetectie. Hoe eerder een diagnose gesteld kan worden, hoe groter de overlevingskans.

Bekijk de campagnefolder ‘KEN JE BORSTEN’ via onderstaande afbeelding of klik hier. De folder is in meerdere talen beschikbaar en via onderstaande buttons te downloaden.

‘Kijken moet, voelen mag’

Voorlichtingsvideo van het Alexander Monro Ziekenhuis. Bestuurder (voormalig oncologisch chirurg) Marjolein de Jong vertelt over de campagne KEN JE BORSTEN en de veranderingen en mogelijke symptomen van borstkanker waar je op moet letten.

Het is belangrijk dat voorlichting over mogelijke alarmsymptomen voor iedereen beschikbaar en duidelijk is. Voor meer informatie over de voorlichtingscampagne ‘Ken je borsten’ kunt u een e-mail sturen naar communicatie@alexandermonro.nl.

Laatste nieuws

Hoera! Wij bestaan 10 jaar!

Hoera! Wij bestaan 10 jaar!

Het Alexander Monro Ziekenhuis bestaat 10 jaar! Als landelijk gespecialiseerd ziekenhuis in borstkanker | goedaardige borstaandoeningen | erfelijkheid combineren wij onze unieke visie op...

Een goede klantreis

Een goede klantreis

Een goede klantreis "Alles wat een klant meemaakt in harmonie met elkaar" "Zo goed voor je klanten zorgen, dat ze zich gezien en gehoord voeren vanaf het moment dat ze contact opnemen, totdat ze...

Een mooie columnreeks; ervaringen van een patiënt en van enkele van onze specialisten. Leest u hier de eerste columns.