Selecteer een pagina

Waar moet ik op letten bij borstkanker?

Campagne ‘KEN JE BORSTEN’

Naast het bieden van hoogwaardige medische zorg zet het Alexander Monro Ziekenhuis zich, in samenwerking met de Breast Care Foundation, in voor de verspreiding van kennis en voorlichting over borstkanker onder alle vrouwen én mannen in Nederland. Met de kenniscampagne ‘KEN JE BORSTEN’ willen we iedereen bereiken zodat alle vrouwen (en mannen) in Nederland hun borsten nóg beter leren kennen. Op deze wijze kunnen eventuele veranderingen in de borst sneller worden herkend. Ken de 12 (mogelijke) symptomen van borstkanker! Het Alexander Monro Ziekenhuis pleit voor vroegdetectie. Hoe eerder een diagnose gesteld kan worden, hoe groter de overlevingskans.

Bekijk de campagnefolder ‘KEN JE BORSTEN’ via onderstaande afbeelding of klik hier. De folder is in meerdere talen beschikbaar en via onderstaande buttons te downloaden.

‘Kijken moet, voelen mag’

Voorlichtingsvideo van het Alexander Monro Ziekenhuis. Bestuurder (voormalig oncologisch chirurg) Marjolein de Jong vertelt over de campagne KEN JE BORSTEN en de veranderingen en mogelijke symptomen van borstkanker waar je op moet letten.

Het is belangrijk dat voorlichting over mogelijke alarmsymptomen voor iedereen beschikbaar en duidelijk is. Voor meer informatie over de voorlichtingscampagne ‘Ken je borsten’ kunt u een e-mail sturen naar communicatie@alexandermonro.nl.

Laatste nieuws

Vanaf nu is het vernieuwde patiëntportaal live!

Vanaf nu is het vernieuwde patiëntportaal live!

Het vernieuwde Patiëntportaal bevat een aantal extra functionaliteiten. Via 'Bestanden' worden onder andere bestanden ter inzage van externe zorgverleners toegevoegd aan het dossier. Meer gegevens...

Een mooie columnreeks; ervaringen van een patiënt en van enkele van onze specialisten. Leest u hier de eerste columns.