Selecteer een pagina

Waar moet ik op letten bij borstkanker?

Campagne ‘KEN JE BORSTEN’

Naast het bieden van hoogwaardige medische zorg zet het Alexander Monro Ziekenhuis zich, in samenwerking met de Breast Care Foundation, in voor de verspreiding van kennis en voorlichting over borstkanker onder alle vrouwen én mannen in Nederland. De campagne ‘KEN JE BORSTEN’ streeft ernaar om alle vrouwen in Nederland hun borsten nóg beter te laten leren kennen. Op deze wijze kunnen eventuele veranderingen in de borst sneller worden herkend. Het Alexander Monro Ziekenhuis pleit voor vroegdetectie. Hoe eerder een diagnose gesteld kan worden, hoe groter de overlevingskans.

Bekijk de campagnefolder ‘KEN JE BORSTEN’ via onderstaande afbeelding of klik hier. De folder is in meerdere talen beschikbaar en via onderstaande buttons te downloaden.

‘Kijken moet, voelen mag’

Voorlichtingsvideo van het Alexander Monro Ziekenhuis. Bestuurder (voormalig oncologisch chirurg) Marjolein de Jong vertelt over de campagne KEN JE BORSTEN en de veranderingen en mogelijke symptomen van borstkanker waar je op moet letten.

Het is belangrijk dat voorlichting over mogelijke alarmsymptomen voor iedereen beschikbaar en duidelijk is. Voor meer informatie over de voorlichtingscampagne ‘Ken je borsten’ kunt u een e-mail sturen naar communicatie@alexandermonro.nl.

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? info@alexandermonro.nl of 030 721 01 04

Onze gespecialiseerde borstzorg en borstkanker zorg wordt vergoed vanuit uw basiszorgverzekering.

 

Laatste nieuws

Een mooie columnreeks; ervaringen van een patiënt en van enkele van onze specialisten. Leest u hier de eerste columns.